dimecres, 3 de març del 2021

Marquet de les Roques, Rocamur, La Morella, Fogueroses, Font d'en Llor

Ens passen a recollir per la Gran Via i marxem cap a Castellar, Sant Feliu del Recó i al pont de la Roca girem per entrar a la Vall d'Horta, deixem el cotxe a l'aparcament del Marquet de les Roques.

Travessem la pista i pugem cap el Forn de Pega, seguim pujant, agafem el camí del torrent i anem seguint direcció la Màquina de Tren o Rocamur, ens enfilem per la roca per arribar ben bé el peu, tot hi haver una corda per acabar de pujar, no ho fem, anem donant la volta tot baixant fins al camí, anem a la font de la Merla, pugem per la canal de la Revella, passem per l'avenc i seguim pujant.

Un cop ja al camí anem cap a la roca de La Morella, arribem al peu, gaudim de la vista tot i que està encalitjat, tornem enrera i seguim cap a les Fogueroses, ens desviem un parell de vegades per anar als miradors i veure les roques i la Encavalcada.

Passem per la Roca Petita, pel Paller de les Fogueroses, baixem per la canal del Senglar, la canal del Llor, arribem a la Font del Llor i ja per camí ample anem a l'aparcament.

Track d'aquesta sortida: Roques Fogueroses
Recorregut de 8 km aproximadament
Una 600 m de desnivell
i una durada de 4 hores, parades a part
Gr+afica de la caminada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada