dimarts, 9 de març del 2021

Fonts de Collserola - Vallès Occidental

Ens passen a recollir el Josep i l'Elisabet, anem a buscar la Isabel i ens dirigim a l'àrea de lleure de Can Coll on aparquem.

Caminem direcció Cerdanyola, passem per l'entrada de Can Coll, seguim la carretera pel costat esquerra i per la meitat del primer revolt agafem un corriol mig perdut que ens porta a la Font del Frare, tornem enrere pel mateix camí, passem per davant de Can Coll i per un camí al costat de la carretera anem cap a la Bòvila, la passem i a la Font de Sant Pau, anem seguim itinerari per anar trobant les fonts.

Hem anat a la Font de la Rata, la de Can Borrell, a l'ermita de Sant Adjutori, al Forn ibèric, a la Font de Sant Sever, la de Can Gener (Jané), Sant Medir, la del Miracle i la de Ribas. 
Ens hem guiat pels indicadors, per les explicacions del llibre Camins d'aigua - Passejades per 100 fonts de Collserola de Miquel Tormos i pel track  de Serafina de Mas, Fonts de Collserola. Itinerari 7/20 

El retorn a Can Coll l'hem fet per la Serra de Sant Medir, i per un corriol al costat dret de la carretera de Flor de Maig. Aquest tram l'hem tret,  de Wikiloc de Jesís Huarte, 

Track d'aquesta ruta. Fonts de Collserola
Recorregut de 13,5 km aprox
Amb un desnivell de 320 metres
i unes 4 hores de caminada, parades apart.
Gràfica d'aquesta sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada