dimarts, 1 de desembre del 2020

Turó d'en Vives - Maresme

Ens trobem amb l'Anna i la Isabel i marxem cap a fer el Turó d'en Vives.

Anem per l'autopista AP-7 fins a Sant Celoni, seguim per la C-35 fins a trobar el trencall cap a Sant Martí de Montnegre, la pista té aprox 8 km i està en bones condicions.
Aparquem al costat del restaurant.

Comencem a caminar seguint el GR, comença amb un corriol i forta pujada però al cap de pocs metres trobem la pista i l'anem seguint, deixem trencalls, estem al cas del gps perquè no hi ha indicacions del Turó, anem pujant, el bosc molt bonic, arribem al trencall on ens queda a la nostra dreta el Turó d'en Vives, deixem la pista i pel bosc en arribem a la fita que indica que estem dalt el turó, no té vista perquè està envoltat de bosc.

Tornem enrera fins a trobar la pista que hem deixat i la seguim fins arribar al Turó Gros, el reconeixem per una gran torre metal·lica que hi ha.

Seguim la pista fins a trobar un indicador de Santa Maria del Montnegre, girem a la nostra esquerra i anem baixant, seguim atents al gps per la gran quantitat de trencalls que hi ha. Arribem a l'ermita de Santa Maria, seguim fins a Sant Martí on tenim el cotxe aparcat.


Track d'aquest itinerari. Turó d'en Vives
Caminada circular de  12 km
400 metres de desnivell.
Durada: 4 hores, parades a part
Gràfica de la sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada