dimarts, 15 de desembre del 2020

Les Montserratines - Solsonès

Ens passen a recollir en cotxe i anem direcció Terrassa, Manresa, Solsona, en aquesta població agafem la carretera de La Basella C-26, al trobar el trencall de Cambrils girem a la dreta, anem seguint la carretereta i aparquem a Serra-seca, després del Coll Pregón al costat del monument al ciclista que recorda el pas del Tour de France per aquest indret.

Comencem a caminar per la carretera i aviat a la nostra esquerra trobem el corriol amb marques de GR, el seguim, anem pujant suaument per terreny pedregós i paral·lels a la carretera. pugem cap el Cap del Roc Gran, anem seguint el corriol deixant als camins que ens creuen, anem cap a la Serra del Turp, abans d'arribar al coll de Fernia girem cap a la nostre esquerra seguint uns pedrons fins a trobar un cartell d'izards sobre el Serrat Molar, girem cap a la nostre esquerra i baixem per un corriol en forta pendent, passem pel costat de le Roques Blanques i el Torrent del Mal.

Anem resseguim, ja més planer, les Roques Blanques, veiem les Roques Medes, més endavant Les Encantades. Fem una fortíssima baixada, passem un pontet amb barana de fusta, arribem als prats i trobem una pista Camí del Capellà, la seguim cap a la nostra esquerra i anem en direcció a l'Ermita de Santa Magdalena, en aquest recorregut podem contemplar el conjunt de roques que formen Les Montserratines.

Després de l'ermita seguim encara un tros més la pista i aviat agafem un corriol amb senyal de GR que ens portarà a l'aparcament del Ciclista.

Difícil de seguir aquest itinerari sense el GPS, el track l'hem baixat de Ressenyes de muntanyes d'en Toni Planas


Track d'aquest recorregut. Les Montserratines
Itinerari de 14 km aprox
Desnivell de 670 metres
Durada de 5 hores, parades a part
Gràfica de la caminada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada