dimarts, 24 de novembre del 2020

La Morera, Grau de la Grallera, Toll de l’Ou, Cova de l’Ós i Grau de l’Agnet


El Josep i l'Elisabet ens passen a buscar amb el cotxe i anem cap a l'autopista direcció Tarragona, en sortim a Reus per anar fins el poble de La Morera del Montsant. Aparquem dins el poble i comencem la caminada.

Anem cap a la part alta del poble i seguim l'indicador del Grau de la Grallera, a dalt imponents hi ha les roques del rei i de la reina, pugem per la Canal dels Codolells i ens porta dalt de la Serra Major. Caminem per entre la boira fins a trobar el caminet que ens portarà al Comellar de la Cova de l'Os, passem prop de la Cova però no la sabem veure.

Anem baixant fins al torrent i trobem els dolls, llàstima que hi ha poca aigua, són espectaculars. Els anem resseguim. Tornem enrere, anem pujant, agafem el GR, seguim pujant, arribem a un trencall i veiem que no massa lluny i a la dreta tenim la Cova de l'Ós, en hi arribem, ara si que la trobem.

Tornem enrere fins a trobar a l'encreuament que hem deixat per anar la cova, anem seguint el corriol que ens porta a dalt de la Serra Major.

Seguim els indicador del Grau d'Agnet que és per on baixarem cap a La Morera.

Canal molt dreta, no té dificultat però cal està al cas.

Arribem a La Morera i busquem lloc per dinar.

Durant tot el recorregut hi ha molts trencalls, hi ha indicacions però hem tingut sort del gps per poder fer tota la sortida

Track de la sortida. La Morera als Tolls de l'Ou
Recorregut de 13,200 km
Deswnivell acumulat de 725 metres
Caminada de 5 hores, parades a part.
Gràfica de la l'itinerari:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada