dissabte, 22 de juny del 2024

Salt de Mir i Salt del Molí - Vidrà - Osona

 Sortim totes 4 de Sabadell direcció AP-7, en sortim a Parets per agafar la C-17, passem per Vic, anem seguint, a Sant Quirze de Besora en sortim i agafem la carretera BV- 5227, passat Santa Maria de Besora i abans d'arribar a Vidrà, aprox al km 8, a la nostra dreta hi ha un cartell anunciant el Salt del Mir, girem i anem baixant per la pista, aparquem just passat la Cabana del Mir.
Esmorzem al Restaurant Cabana del Mir.

En sortim i comencem a caminar per la pista avall, anem seguint indicacions i el track ens acaba de guiar, passem per un pont de fusta, entrem al mig derruït Molí, anem baixant pel corriol fins arribar al salt del Mir. El retorn el fem pel mateix camí.
Pugem al cotxe desfem la pista que havíem fet per arribar i al ser a la carretera BV-5227 girem a la dreta direcció Vidrà.

SALT DEL MIR

Track d'aquest itinerari. Salt de Mir
Recorregut de 2,9 km
Desnivell 125 metres
Temps, parades a part, de 1 hora 10 minuts
Gràfica:

SALT del MOLÍ 
Arribem a Vidrà, i anem a la part alta del poble a l'aparcament de la Creu de l'Arç. Deixem el cotxe i comencem a caminar.
Anem per la carretera direcció el càmping, girem a la dreta i a pocs metres, a la nostra esquerra surt un corriol indicat en forta baixada, anem baixant, trobem una tanca molt nova, l'indicador ens diu seguir el camí de la tanca, a la nostra dreta hi ha un altre camí que indica Vidrà (després sabem que seguint el camí de Vidrà i quan ets dalt girant a l'esquerra tornes a baixar hi arribes al salt).
Nosaltres saltem la tanca i seguim el camí prop del riu, arribem al molí, travessem el riu, seguim un corriol que puja i després ja torna a baixar, passem el pont romànic, seguim el camí, girem a la dreta per un corriol que ens porta al Salt del Molí.

Retorn:
Tornem enrere pel mateix corriol, a l'arribar al camí anem a la dreta i seguim indicadors de Vidrà.

Track d'aquest recorregut. Salt del Molí 
Itinerari de 4,5 km
Desnivell 160 metres
Temps, parades a part, 1 hora 50 minuts
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada