divendres, 8 d’octubre del 2021

Muralla de Finestres - Ribagorza

Sortim de Sabadell per anar a Finestres, passem per Manresa, Cervera, Tàrrega, Balaguer, Alfarràs, seguim per la N-230 fins al trencall d' Estopanyà, girem a la dreta i poc abans d'arribar al poble, trobem una pista, a la nostra esquerra, senyalitzat PR-HU, seguim amb el cotxe la pista, 5,5 km aprox, primer està en bon estat, després s'espatlla, anem passant bé fins al Pont de Penavera.

Travessem el pont, veiem que la pista està en bon estat i seguim, trobem trams de tot, uns bastant bons i d'altres no gaire, ens arribem fins a Finestres i deixem el cotxe on indiquen l'aparcament. Des del pont fins a Finestres 6 km de pista.

Creiem que aquestes pistes no són aptes per a turismes "baixos"

Fem la volta pel poble, molt enderrocat, seguim indicacions i anem a l'ermita de Sant Marc, seguim pedrons fins a la muralla, a les restes del castell 

Espectacular la muralla de grans roques verticals i en doble filera.

Ens animem a seguir el PR-HU cap a Fet, camí senyalitzat, anem pujant, terreny molt sec, arribem al coll de Sabinós, anem cap a l'esquerra direcció al poble de Fet. Quan veiem el poble, calculem que encara ens falten un 2 km i veient l'hora i pensant amb els km de pista que hem de fer lentament decidim tornar enrera sense arribar al poble.



Track d'aquest recorregut. Muralla de Finestres
Itinerari de 9,8 km
Desnivell de 400 metres
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada