diumenge, 17 d’octubre del 2021

Camí de ronda de Lloret a Tossa - La Selva

 Aparquem prop de l'estació d'autobusos de Lloret per tenir el cotxe a prop al tornar de Tossa en bus. 

Anem cap al Passeig Marítim, al final de tot surt el camí de ronda, molt bonic. 
Passem per Sa Caleta, la Punta Cabdells i la Cala Trons, continuem pel camí de ronda fins a trobar unes escales que en ziga-zaga ens puja a l’Avinguda de la Tortuga, continuem per l’Avinguda de la Costa de Llevant. 
Deixem el GR-92 i continuem per l’Avinguda del Mediterrani, trobem unes escales a mà dreta baixem fins arribar a un antic camí de ronda, una mica abandonat. 
L’anem seguint, trobem una reixa i revoltem per l’esquerra i per sobre per un corriol amagat per la vegetació. Pugem fins arribar a  l’Avinguda del Sol Eixent,  girem a la dreta per seguir el traçat d’una línia elèctrica enmig del bosc, arribem a un golf, el revoltem, i enllacem amb el GR-92. 
Entrem en zona urbanitzada, girem a la dreta per la Ronda d’Europa, baixem a la Cala Canyelles i seguim tota la platja. Tornem enrera fins a trobar l’Avinguda de Canyelles i el carrer de Nàpols, C/ Alexandria, C/ de l’Alguer anem al final a la dreta i seguim fins que en un revolt on trobem el camí de baixada a la Cala Morisca, en sortim per sobre d’unes roques amb marques rodones i triangulars blanques que ens porten a un corriol que anirà pujant enmig del bosc, sobre els penya-segats, baixem a Cala Porto Pi, seguim per la platja fins la Cala Llorell i la Cala Llevadó. 
Sortim per una carretera per després baixar cap a Cala Figuera i Cala Carlos, Agafem la el corriol que s’enfila cap el bosc i seguim una pista que ens portarà cap a Tossa, baixem a la Cala Es Codolar, el Castell de Tossa de Mar i entrem a Tossa, passem per carrerons, per la platja i anem a l’Estació d’Autobusos on agafarem el bus de tornada a Lloret.

Track d'aquest itinerari. Lloret a Tossa
Recorregut de 15 km
Desnivell acumulat de 500 metres
Horari: 5 hores 20 minuts parades a part
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada