dimecres, 24 de febrer del 2021

Castell de Castellar i Castellar Vell - Vallès Occidental

Ens passa a recollir la Isabel i anem fins el Molí del Rieral, on aparquen. El Josep i l'Elisabet ja hi eren i estaven parlant amb el Fitó, m'ha agradat saludar-l'ho feia temps que no el veia.

Comencem a caminar per la pista del costat del Ripoll direcció Castellar del Vallès, passem pel costat de la sèquia Monar, baixava bastant aigua. anem seguint el GR 173, passem pels horts de Boà, deixem la pista per agafar un corriol que s'enfila cap a Can Oliver, passem pel costat del mas i anem seguint entre les edificacions i la cinglera, baixem per poder travessar el Ripoll pel Pont Vell, sense tocar la carretera seguim una pista que baixa cap els horts, bastant avall surt, a la nostra dreta, un corriol que s'enfila i va passant pel bosc, el seguim, passem per Can Riera i anem cap el Castell de Castellar, seguim el camí, va baixant, fins a un forn de calç, tornem enrera fins el trencall per anar a Castellar Vell, seguim el corriol i ja va pujant, passem per la Cabana de pedra seca n13, seguim pujant fins arribar a Castellar Vell.

Comencem a baixar i trobem la font de Sant Antoni, seguim la pista cap a Can Messeguer i el Rieral on tenim els cotxes aparcat.

Bonica i variada caminada pel nostra rodal.

Track d'aquest itinerari. Castell i Castellar Vell
Recorregut de 10 km
Desnivell de 200 metres
Durada de 3 hores, parades a part
Gràfica de la sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada