dissabte, 30 de gener del 2021

Volta per Barberà del Vallès - Vallès Occidental

Sortim de casa caminant com la majoria de dies del confinament municipal, baixem a La Bassa i a l'aparcament esperem a l'Àngel i l'Antònia, arriben aviat i anem cap el Ripoll, el seguim direcció Barcelona, és un tram molt habitual per a nosaltres.

A l'arribar al pont del Dr. Crusafont, anem cap a la dreta per entrar a l'horta i aiguamolls del Molí Vermell, primer anem a la font de Can Gili, seguim cap a Can Armengol pel costat de la sèquia Monar, mirem l'aqüeducte, el petit salt d'aigua, baixem les escales per anar a l'estany, entrem a la caseta d'observació dels ocells, seguim el camí per anar a travessar el Ripoll, hem de pujar a la carretera, travessar el pont i tornem a baixar per agafar el camí del riu, ara direcció Sabadell, a l'arribar a la font, pugem, a la nostra dreta cap a la font de Can Magí, el Castell de Barberà, cementiri, passem la porteta i anem cap a la Torre Altimira, baixem, fent drecera per anar a trobar el pontet de fusta que ens porta al camí de la font de Can Llobateres.

Travessem la carretera de Santa Perpètua i agafem una pista, aviat la deixem, passem per camps fins trobar la pista que baixa de Can Roqueta i ens porta cap a Santiga.

Anem direcció Polinyà, girem a l'esquerra per una pista, la deixem, passem per camps per anar a trobar la pista que volíem pujar cap al final de Can Roqueta, baixem cap el riu, anem a La Bassa i ens acomiadem.

Track d'aquest itinerari. Volta per Barberà
Recorregut de 18,5 km
Desnivell de 300 metres aproximació
Durada 5 hores 30 minuts
Gràfica de la sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada