dissabte, 23 de gener del 2021

El Repte del Puig de la Creu - Vallès Occidental


Hem participat a la proposta que han fet els de la secció de muntanya de la UES.

Hem agafat el cotxe i l'hem aparcat a la serra de Sant Iscle al final del municipi de Sabadell, i des d'aquí hem començat a caminar.

Seguim la Serra, deixem trencalls, passem pel costat de Can Mariner, del cementiri de Castellar, baixem cap a la rotonda de la carretera de Sentmenat i pugem al cap del poble.

Agafem la pista dels bombers i comencem a pujar, en un dels revolts cap a la dreta, a la nostra esquerra, surt un corriol, senyalitzat per un pedró que després de portar-nos a dues cabanes de pedra seca ens puja fins dalt el puig.

Esmorzem i ens fan la foto per enviar a la secció i comencem a baixar, primer per la pista dels bombers, aviat la deixem per agafar un parell de dreceres, passem pel Bosc de Pedres i ja a Castellar tornem cap a la rotonda, pugem cap el cementiri, ara hi passem per davant per anar a agafar la pista que ens portarà cap a Can Casamada, just abans d'arribar-hi girem a la nostra esquerra, agafem una pista que hi ha un cadenat i seguint-la ens porta dalt la serra de Sant Iscle i prop d'on hem deixat el cotxe.

Track d'aquest itinerari. Puig de la Creu
Caminada de 14 km
Desnivell 480 metres
Durada 3 hores i 3/4, parades a part
Gràfica de la sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada