dimecres, 13 d’agost del 2014

De la Central de Capdella a Capdella - Vall Fosca

Caminada totalment senyalitzada amb estaques de fusta i cartells indicadors.

Aproximació en cotxe:
Per la carretera N-260 arribem a Senterada (entre La Pobla de Segur i Pont de Suert). Girem i seguim la carretera L-503 fins a la Central de Capdella on aparquem.

Itinerari a peu:
Tornem enrera fins a la carretera i seguim cap a la dreta, al cap de pocs metres trobem l'indicador, girem a la dreta i passem per les cases que havíem viscut els directius de la central. Passem per davant de la primera central, tornem uns metres enrera per seguir les senyals, ens arribem fins les canonades d'aigua que baixen de la cambra d'aigües, girem a l'esquerra (indicat) i agafem un corriol, l'anem seguint, va fent ziga zagues per anar guanyant alçada, passem per un petit canal d'aigua, anem seguint corriol i marques fins arribar a la carretera asfaltada, anem cap a l'esquerra per arribar-nos a Capdella, visitem el poble principalment mirador i església.

Retorn:
Tornem enrera per la carretera, trobem el trencall per on hem arribat, seguim un tram més fins trobar un altre trencall, indicador: Central de Capdella pel forat de la guineu, anem cap a la dreta, seguim el corriol, anem pujant, passem per sota les canonades d'aigua, forta baixada fins a la central.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada