diumenge, 20 de febrer del 2022

Castellar del Vallès, Riu Ripoll, Gorg d'en Fitó, Resclosa, Font Riera, Sant Feliu del Racó - Vallès Occidental

 Aparquem a la entrada de Castellar, a la carretera C-1415a que ve des de Terrassa, 
Seguim per la vorera un curt tram de la carretera, girem a l'esquerra i ja baixem cap al Riu Ripoll. Trobem un gual amb passera, i girem dreta a l'altura d'uns horts. Seguim aquest camí, passem per un camp d'oliveres i seguim per un camí tot recte. 
Arribem al Gorg d'en Fitó, continuem el camí, trobem una altra passera de pedres sobre el Riu Ripoll. Pugem fins a la carretera BV-1249, la creuem i seguim pel corriol de la dreta que arriba a Sant Feliu del Racó. 
Abans de la rotonda girem a la dreta per les escales i baixem direcció al riu. seguim pel camí del riu. Arribem a la Resclosa i la Font de la Riera. 
Seguim el camí, passem per les ruïnes del Molí de la Barata i tot seguit girem dreta per una passera anem als Gorgs del Riu Ripoll, arribem al Pont de Turell.
Comencem el retorn, passem per Cal Joan Coix,  Can Manyosa, per una Cabana de Pedra Seca, seguim pujant, arribem a la part alta de Sant Feliu, per carrers i escales baixem fins a l'església. 
Busquem un corriol que ens porta a Can Juliana, seguim per la pista, creuem el Ripoll per la passera del matí, anem a la dreta i passem per una passera d'obra al costat d'uns camps i arribem a l'aparcament.

Track d'aquest itinerari. Castellar, Sant Feliu pel Ripoll
Recorregut d´uns 9 km
Desnivell 330 metres
Durada 3 hores 3/4, parades a part
Gràfica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada