dissabte, 18 de setembre del 2021

Pedracastell o Creu de Canet - Maresme

Ens passen a recollir per casa, anem cap a l'AP-7, C-60, C-32 fins a Canet, deixem el cotxe a l'aparcament del Parc de la Misericòrdia.

Ens dirigim cap al santuari, anem cap la riera de l’Albó, comencem a pujar riera amunt, travessem l’autopista, deixem a l’esquerra l’entrada al Castell de Santa Florentina. Seguim per la pista, deixem la riera i aviat trobem un pla on hi ha la Creu de Canet.
Ens hi arribem i gaudim de la bona vista, anem al mirador de Pedracastell, seguim cap al cim de Pedracastell on hi trobem un vèrtex geodèsic. 
Seguim per pistes i corriols, passem per Can Torrus vell, Coll de Safiguera, passem prop el Turó de Noé, els Termes Llargs, Camí del Fangar. Seguin baixant fins al Torrent de Can Pauet i Can Pauet. 
Ara ja per pista enfilem el retorn al santuari de la MD de la Misericòrdia. Passem pel Torrent de les Teixoneres, Torrent de Gel i acabem a la zona industrial, arribem a la rotonda, anem a passar l’autopista per sota. 
Just passar-la girem a l’esquerra i per un corriol ens enfilem muntanya amunt, trobem el camí del Coll Safiguera per on continuem remuntant uns metres fins que podem baixar pel l’altre vessant. Un corriol ens porta a les darreres cases de la zona. Aviat ens trobem en zona urbanitzada, anem a la plaça Pau Casals i en pocs metres el santuari de la MD de la Misericòrdia.
Track d'aquest itinerari. Pedracastell
Recorregut de 9,7 km
Desnivell 322 metres
Durada 3 hores 30 minuts, parades a part
Gràfica de la sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada