divendres, 9 d’abril del 2021

Volta circular des de Beranui - Vall Fosca

Caminada circular des de Beranui. 

Agafem el camí de La Pobleta, al primer indicador girem cap a l'esquerra direcció Les Bordes d'Envall, anem guanyant alçada, bonic corriol per dins del bosc, seguim indicacions, pedrons i trencalls més fressats fins arribar a la pista que a l'esquerra et porta a les bordes i a la dreta va cap Envall, seguim cap a la dreta i en un revolt proper, a la nostra dreta, surt un corriol que ens portarà a La Pobleta. 

 El corriol apareix i desapareix, no té dificultat per anar baixant perquè la direcció a seguir és clara. Passem per una zona amb molta pedra sola, sense dificultat, Quasi a baix trobem molts tancats pel bestiar i anem escollint el millor camí a seguir. 

 Arribem al cementiri, seguim la pista, travessem la carretera i agafem el camí que et porta a la font del Moro i Antist, anem seguint entre el Flamisell i la carretera, a l'arribar a l'alçada del pont que creua el riu anem cap a la dreta fins a la carretera, la seguint, cap a l'esquerra, 1 km. Arribem a la Corba del Rap i la granja, hi ha indicador d'itinerari a Beranui. Just a l'entrar a la granja la porta ens tapa l'entrada al camí, l'apartem i agafem el camí que ens portarà fins a Beranui.

Track d'aquesta caminada. Beranui, Bordes, Pobleta, Beranui
Recorregut d'uns 10 km i 500 metres de desnivell aproximadament.
El track l'hem retocat i dóna dades errònies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada