divendres, 14 de juny del 2019

Caminito de Rey i El Torcal

Fa dies que ens vam il·lusionar per a anar a fer el Caminito del Rey, vam parlar amb el Josep i l'Emi i ho vam organitzar.
Primer dia viatge en ave i visita a Antequera. Ciutat que ens va agradar molt.
Segon dia, el Caminito i el Torcal
Tercer la ciutat de Màlaga
i Quart dia visites per Antequera i el retorn també amb l'ave.

El caminito està a uns 3/4 d'hora d'Antequera en cotxe, vam agafar la carretera A-384, arribem a Campillos, seguim per la mateixa carretera i seguint indicadors vam arribar a l'aparcament Zona Nord prop de la sortida de Caminito.

Deixem el cotxe i comencem a caminar per camins indicats fins a l'entrada (Els grups entren cada 1/2 hora i cal demanar les entrades amb anterioritat per la gran afluència de públic).
Quan va ser l'hora ens donen un casc i comencem la ruta.
Vam anar fent... seguint les passarel.les, els corriols, fent fotos badant... Ens va agradar molt.
Vam arribar al final, El Chorro, vam tornar el casc i ens vam arribar a la parada del bus llançadora perquè ens portés al parquing on teníem el cotxe.

Recorregut d'uns 8 km aproximadament.


A l'arribar al parquing mengem una mica de les coses que portàvem i marxem cap El Torcal.
Tornem per la mateixa carretera fins a Antequera i seguint indicadors a uns 20 minuts arribem al parquing i zona de visitants del Torcal.
Entrem, ens informem, veiem una petita exposició i anem primer de tot al mirador de Las Ventanillas, després fem el circuit groc d'uns 3 km que va passant per una zona de grans blocs de pedra, roques posades unes damunt de les altres.... És un corriol pedregós que va fent pujadetes i baixadetes, molt interessant, vam trigar potser un parell d'hores perquè no et canses de fer fotos i d'admirar paisatge.
A l'acabar aquest itinerari vam anar a una altra zona, uns 500 metres de l'aparcament on hi ha una roca famosa que li diuen "El Tornillo".


Recorregut d'uns 3 km aproximadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada