dissabte, 20 de juliol del 2024

La Roca, font d'en Llor - Vallès Occidental

 Anem a La Roca, a casa l'Anna. Sortim de casa i anem cap a la Gran Via, en sortim per anar cap a Castellar, Les Arenes, passem el Pont de la Roca i a uns 100 metres, a la nostra esquerra, surt una pista que ens porta a la masia, aparquem.

Sortim tors tres per pistes i caminets que sap l'Anna fins arribar a la font. Parem a veure un forn de calç, gorgs, ens explica curiositats de la zona.

A la tornada passem pel Marques i entrem a la Pahissa del Marquet a veure una exposició, seguim cap a La Roca.

Track d'aquest recorregut. La Roca a la font d'en Llor
Caminada de 7 km
Desnivell 160 metres
Durada 2 hores i 1/4. Parades a part
Gràfica:

divendres, 5 de juliol del 2024

Les Escletxes del Papiol - Vallès Occidental

 Anem en cotxe fins el Papiol, les Escletxes estan a la part alta del poble, hi ha indicadors i un gran aparcament on hi deixem el cotxe.

Hi ha un parell de cartells explicatius i comencem a caminar i anar entrat a les escletxes que trobem. És petit però boniques i agradables de passar-hi, una bastant ample, les altres estretes i no podem acabar d'arribar al final perquè no hi passem.

A l'acabar tornem a l'aparcament i fem una volta circular a les escletxes per pista ampla i bosc. fa de bon caminar però ja torna estar bastant sec.

Track d'aquest itinerari. Les Escletxes de Papiol i volta pel bosc
Caminada de 6 km
Desnivell 166 metres
Temps: 2 hores
Gràfica:

dijous, 4 de juliol del 2024

Pel Rodal - Ermita de Sant Nicolau - Vallès Occidental

S
ortim de casa anem cap a La Bassa de Sant Oleguer, passem pel costat del pont del Molí de Tres Creus, Font de la Mina, travessem el Ripoll pel pont de Torre Romeu, pugem cap a l'Ermita de Sant Nicolau i ja comencem el retorn passant per Torre Romeu, baixant cap al Ripoll altre cop, La Bassa, Sol i Pedrís i cap a casa.

Track d'aquesta caminada. La Bassa - Sant Nicolau 
Itinerari de 8,8 km
Desnivell 160 m
Temps 2 hores
Gràfica:

dimarts, 2 de juliol del 2024

Zona Humida del Molí Vermell de Barberà del Vallès - Vallès Occidental

 Anem en cotxe fins a La Bassa, aparquem i comencem a caminar, baixem al Ripoll i anem direcció Barberà, passem per sota el pont i pugem cap a la carretera de Santa Perpètua, seguim la pista cap el Molí d'en Santos, anem seguint pista, arribem al pont del Dr Crusafont, seguim recte per la pista, el Ripoll ens queda a la dreta, arribem al pont de vianants nou, passem cap el altra costat de riu i anem cap a la zona humida del Molí Roig, torna a esta ben arreglat, fem la volta pels horta, arribem altra cop al pont del Dr. Crusafont i retornem a La Bassa pel mateix camí.

Track d'aquesta caminada. Zona humida del Molí Roig
Itinerari de 7,7 km molt planer, d'una hora i 3/4 de durada.